Mišriųjų dvejetų „Masters“ grupėje geriausiai sekėsi Germano Sudrabo ir Monikos Sabaliauskaitės porai. Finale jie nugalėjo Elenos Cibulskienės ir Mažvydo Gražio duetą. Trečiąją vietą iškovojo Saulius ir Violeta Stripeikos.

Mišriųjų dvejetų „Power“ grupėje be pralaimėjimų žengė buvę krepšininkai Audra Ginelevičienė ir Rolandas Jarutis. Finalinėje kovoje jie įveikė Marina Krinickienę ir Dovydą Akstiną. Mažojo finalo nugalėtojais tapo Rytis Koviera ir Giedrė Kuncaitė.

Pajėgiausioje vyrų „Masters“ grupėje pergalę šventė Marius Kukenys ir Emilis Subata, finale vos vieno taško persvara (8:7) nugalėję Mažvydą Gražį ir Tomą Kirchovą. Trečiąją vietą taip pat minimaliu skirtumu (8:7) iškovojo Darius Mockus su Vladu Korsakovu, paskutiniame mače įveikę Prienų tenisininkus Audrių Šeškų ir Darių Kavaliauską.

Vyrų „Power“ dvejetų grupės nugalėtojais tapo Martynas Eimontas ir Jevgenijus Tekutjevas. Antrąją vietą iškovojo Edvardas Okinčicas ir Aleksandras Ževniakas, trečiąją – Stasys Vaičius ir Donatas Butinavičius.

Moterų grupėje varžėsi aštuonios poros. Čia neįveiktos liko Laura Kovaitė ir Aušra Graželytė. Finaliniame mače rezultatu 8:5 buvo įveikta Lauros Pavliuk ir Rūtos Kijauskaitės pora. Trečioji vieta atiteko Aušrai Višniauskaitei ir Violetai Bilaišytei.

Vasaros sezono atidarymo turnyras Bernardinų sodo teniso aikštyne vyksta antrus metus iš eilės ir šiemet sulaukė daugiau nei 100 teniso mėgėjų.

Bernardinų sodo teniso aikštynas, įsikūręs Vilniaus širdyje, yra viena populiariausių vietų tarp teniso mėgėjų. Čia yra devynios gruntinės aikštelės, dvi sintetinės dangos ir dvi mažojo teniso (padelio) aikštelė. Vasaros sezono metu Bernardinų teniso aikštyne įvyksta apie dešimt teniso turnyrų. Garsiausias ir prestižiškiausias jų – Prezidento taurės turnyras.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją