Jie lėmė, kad pajėgiausias Lietuvos tenisininkas 24-erių metų Ričardas Berankis pirmame prestižinio turnyro rate susikaus su savo kaimynu ATP reitingo lentelėje 27-erių metų olandu Igoriu Sijslingu (ATP-83).

Pergalės pirmame mače atveju, mūsiškio antrame etape lauktų dvikova su 14-tu pagal skirstymą PAR atstovu Kevinu Andersonu (ATP-16) arba argentiniečiu Diego Schwartzmanu (ATP-58), trečiame rate, jei nebus staigmenų – akistata su prancūzu Richardu Gasquetu (ATP-26), o ketvirtame – susitikimas veikiausiai su pačiu Rafaeliu Nadaliu (ATP-3) iš Ispanijos.

Tiesa, taip toli – iki „Australian Open“ aštuntfinalio – R. Berankis per savo karjerą dar nėra nužygiavęs.

Geriausias jo pasiekimas Australijoje yra šešioliktfinalis, kuriame lietuvis žaidė 2011 ir 2013 m. Pirmą kartą jis 2:6, 2:6, 1:6 pralaimėjo Davidui Ferrerui, o antrą – 3:6, 4:6, 5:7 nusileido Andy Murray'ui.

Nugalėtojo titulą Melburne, kuriame kovos prasidės pirmadienį, gins šveicaras Stanislas Wawrinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)