Šiaulietis J. Tverijonas šiuo metu užima 1139 ATP reitingo vietą. Jis studijuoja ir žaidžia tenisą Džordžo Vašingtono universitete JAV.

Moterų vienetų turnyro nugalėtoja tapo šiaulietė Ieva Čeilutkaitė, finalo susitikime 2:6, 6:2, 6:3 įveikusi vilnietę Gabiją Buenanjo. Moterų dvejetų turnyro finale G. Buenanjo ir Saulė Valantiejūtė 6:1 6:1 sutriuškino I. Čeilutkaitę ir Gerdą Lukjančukaitę.

Šiuo metu Šiauliuose vyksta vyrų dvejetų varžybų finalas, kuriame Manto Bugailiškio ir Almanto Oželio pora žaidžia prieš Simą Malakauską ir Lauryną Antropiką.

Primename, kad Lietuvos teniso čempionatas yra baigiamosios Lietuvos teniso čempionatų turo varžybos. Lietuvos dvylikamečių čempionais tapo Adelina Norvaišytė ir Matas Bružas, o keturiolikmečių - Iveta Daujotaitė ir Lukas Saulis. Šešiolikmečių čempionate triumfavo Emilija Kravtaitė ir Simonas Norvaišis. Aštuoniolikmečių varžybų nugalėtojais tapo ta pati E. Kravtaitė ir Lukas Žvikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)