Teniso mėgėjų turnyrai išsiskyrė atkakliomis ir emocingomis kovomis. Vyrų „Challenge“ grupėje nenugalima buvo Mariaus Stonio ir Skaistės Bražėnaitės pora, finale nugalėjusi brolius Darių ir Tomą Noreikas.

Vyrų „Masters“ grupėje nė karto nepralaimėjo ir pirmąją vietą iškovojo Augustinas Deksnys su Ryčiu Širvaičiu.

Mišriųjų dvejetų „Challenge“ grupėje pirmąją vietą iškovojo Audronės Narkauskienės ir Mindaugo Jonaičio duetas, finale po itin atkaklios kovos įveikęs Laimą Jakovlevą su Dariumi Ringaičiu.

Mišriųjų dvejetų „Masters“ grupėje visus priešininkus įveikė Ričardas Klincaras su Evelina Jakštaite, o padelio teniso nugalėtojais tapo teniso treneris Algirdas Draugelis su Titu Mikelevičiumi, finale nugalėję Gabrielės Lencinos ir Šarūno Marčiulionio porą.

Anot ilgametės teniso turnyrų žaidėjos Astos Kupčinskaitės-Ryklienės, kai prieš 15 metų ji su vyru pradėjo žaisti tenisą ir dalyvauti turnyruose, buvo viskas aišku ir nuspėjama. Dar neprasidėjus turnyrui, buvo galima tiksliai prognozuoti vietas ir laimėtojus. Tačiau per pastarąjį dešimtmetį teniso mėgėjų skaičius taip smarkiai išaugo, kad dabar nuspėti laimėtojus dažnai tampa neįmanoma. Be abejo, tai teniso turnyrams suteikia tik dar daugiau žavesio ir azarto!

Po turnyro dalyviai neskubėjo skirstytis į namus ir sugužėjo į Bernardinų sodo teniso aikštyno terasą, kur jų laukė apdovanojimų vakaras ir vasariškos vaišės.

Šią vasarą Bernardinų sodo teniso aikštyne „Teniso pasaulis“ ir Vilniaus teniso akademija planuoja surengti tris vasaros dvejetų teniso turnyrus mėgėjams, prestižinę Prezidento taurę, Europos teniso asociacijos jaunių turnyrą ir „Piramidės“ vasaros finalus.

Vasaros teniso sezono atidarymo turnyro rezultatai:

Vyrų „Challenge“ grupė:

I vieta – Skaistė Bražėnaitė ir Marius Stonys;
II vieta – Darius Noreika ir Tomas Noreika;
III vieta – Kęstutis Faktorovičius ir Norbertas Faktorovičius.

Vyrų „Masters“ grupė:

I vieta – Augustinas Deksnys ir Rytis Širvaitis;
II vieta – Darijus Jasas ir Jaunius Žiogas;
III vieta – Artūras Listavičius ir Darius Mockus.

Mišriųjų dvejetų „Challenge“ grupė:

I vieta – Audronė Narkauskienė ir Mindaugas Jonaitis;
II vieta – Laima Jakovleva ir Darius Ringaitis;
III vieta – Drąsa Sidabrienė ir Romualdas Valiukaitis.

Mišriųjų dvejetų „Masters“ grupė:

I vieta – Evelina Jakštaitė ir Ričardas Klincaras;
II vieta – Giedrė Kuncaitė ir Rytis Koviera;
III vieta – Asta Kupčinskaitė-Ryklienė ir Igoris Ryklys.

Mažasis tenisas:

I vieta – Algirdas Draugelis ir Titas Mikelevičius;
II vieta – Gabrielė Lencina ir Šarūnas Marčiulionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)