„Visų žvaigždžių“ komandai daugiausia – po dvi pergales – iškovojo LTS garbės prezidentas Darius Mockus ir Artūras Listavičius.

Po vieną pergalę šventė Ivanas Paleičikas ir Gabrielė Lencina, Leonidas Šinkarenka, Arūnas Keserauskas, Virginijus Doveika ir Vilius Juzikis.

Žurnalistų gretose geriausiai sekėsi šios komandos garbę gynusiam Lietuvos padelio teniso federacijos (LPF) viceprezidentui Šarūnui Marčiulioniui, kuris poroje su skirtingais partneriais laimėjo dukart. Po vieną kartą triumfavo Tomas Langvinis, Edmundas Jakilaitis, Linas Ryškus ir Andrius Tapinas.

Nugalėtojų komanda turnyre parodė gražią draugystę – neatlygintai skolindavo žaidėjus žurnalistams, turėjusiems trumpą atsarginių suolelį.

Parodomajame mače stipresnis buvo katalono Rafaelio Lozano ir Š. Marčiulionio duetas, kurie 6:1, 6:2 sutriuškino kauniečius Arūną Rozgą ir Eligijų Mačinską.  

Turnyro metu taip pat vyko padelio teniso seminaras treneriams, kurį vedė LPF Trenerių tarybos pirmininkas ir Lietuvos rinktinių vyriausiasis treneris R. Lozano (Barselona).

Nuo balandžio 28 d. padelio tenisą Bernardinų soduose galės išbandyti visi norintys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją