Penktojo atvirojo JAV teniso turnyro trofėjaus siekianti 32 metų S. Williams pusfinalyje per 1 valandą ir 27 minutes 6:0, 6:3 įveikė Kinijos tenisininkę Li Na (WTA-5).

24 metų baltarusė per 1 valandą ir 34 minutės 6:4, 6:2 nugalėjo italę Flavia Pennettą (WTA-83).

Verta paminėti, kad praėjusių metų finale taip pat kovojo šios dvi tenisininkės. Tą kartą pergalę šventė amerikietė.

Vyrų finalo dalyviai paaiškės šeštadienį vakare.

Vyrų pusfinalio poros:

Novakas Džokovičius - Stanislasas Wawrinka
Rafaelis Nadalis - Richardas Gasquet

Kartu su pagrindiniais prizais moterų bei vyrų vienetų varžybų nugalėtojai gaus po 2000 atitinkamai WTA ir ATP reitingo taškų bei po 2,6 mln. JAV dolerių čekį.

Pirmieji nugalėtojai

Penktadienį paaiškėjo ir pirmieji atvirųjų JAV pirmenybių čempionai - jais tapo čekė Andrea Hlavačkova bei baltarusis Maksas Mirnas. Septintąjį reitingą mišrių dvejetų varžybose turėjęs duetas finale 7:6 (7:5), 6:3 nugalėjo amerikietę Abigail Spears ir meksikietį Santiago Gonzalezą.

Penktadienį paaiškėjo ir antroji moterų dvejetų varžybų finale žaisianti pora - tai penktos pagal skirstymą čekės Andrea Hlavačkova ir Lucie Hradecka, pusfinalyje 6:4, 6:2 įrodžiusios savo pranašumą prieš seseris amerikietes Sereną ir Venus Williams.

Čekijos tenisininkių varžovės finale bus aštuntos pagal reitingą australės Ashleigh Barty bei Casey Dellacqua.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)