Jis pareiškė, kad po to, kai jo sūnus pradėjo skinti skambias pergales ir kopti į ATP reitingo viršų, R. Nadalio ir R. Federerio draugiškas požiūris į N. Djokovičių pasikeitė ir jie pradėjo jam pavydėti.

„Federeris veikiausiai vis dar yra geriausias pasaulio tenisininkas istorijoje, bet kaip žmogus - jis tikrai ne toks. Jau 2006 m. Ženevoje per Daviso taurės mačą tarp Šveicarijos ir Serbijos rinktinių jis pajautė, kad N. Djokovičius ateityje jam bus rimtas varžovas ir stengėsi visaip jį sužlugdyti. Federeris iki šiol negali susitaikyti su tokia Novako sėkme“, - tikino S. Djokovičius.

Jis pridūrė, kad panaši situacija susiklostė ir su R. Nadaliu:

„Nadalis buvo geriausias N. Djokovičiaus draugas, bet tik iki tol, kol mano sūnus pradėjo laimėti. Kai tai atsitiko, jų draugystė nutrūko“.
Rogeris Federeris ir Novakas Djokovičius

Tuo metu kalbėdamas apie Andy Murray ir sūnaus santykius su juo Srdanas negailėjo gerų žodžių.

„Jie užaugo beveik kartu - tarp jų amžiaus skirtumas - tik viena savaitė. Mes niekada nejautėme pavydo iš Andy ar jo šeimos pusės. Taip, jie negali būti geriausiais draugais, nes abu kovoja dėl tų pačių titulų ir didžiulių pinigų, bet jie pasirinko teisingą kelią ir suprato, kad priešais tapti - taip pat nebūtina“, - aiškino N. Djokovičiaus tėvas.

Įdomu, kad N. Djokovičius ir A. Murray tarpusavyje pasidalino septynis iš paskutinių 11-os „Grand Slam“ turnyrų titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)