Antroji Lietuvos raketė Laurynas Grigelis, vardinius kvietimus gavę Gvidas Sabeckis ir Lukas Mugevičius, taip pat - sėkmingai atrankos turnyrą įveikę Julius Tverijonas, Augustas Radžiukynas ir Benas Majauskas varžysis Sereikiškių parko teniso aikštyne vakar startavusiame turnyre.

Pirmasis iš Lietuvių į kovą stojo L. Mugevičius. Vakar vykusiame pirmo rato susitikime lietuvis 6:3 7:6(3) įveikė Šveicarijos tenisininką Lucą Margarolį (ATP 895) ir iškovojo savo trečiąjį ATP reitingo tašką.

„Su šveicaru ankščiau žaisti neteko, tačiau mačiau jo žaidimą kituose turnyruose. Jis stengiasi taškus baigti kuo greičiau, daug bėga prie tinklo. Todėl mano užduotis buvo stengtis kuo ilgiau laikyti kamuolį žaidime, priversti jį kuo daugiau judėti. Iš esmės pavyko padaryti tai, ką buvome suplanavę, todėl ir iškovojau pergalę“, - po dvikovos teigė L. Mugevičius.

Antrame turnyro rate lietuvio varžovu bus baltarusis Jaroslavas Šylo. Šeštoji turnyro raketė šiuo metu užima 687-ą ATP kvalifikacijos vietą.

Antradienį turnyro pirmojo rato susitikimus žais likę Lietuvos tenisininkai, tarp jų - ir Gvidas Sabeckis (nuo 12 val.) ir Laurynas Grigelis (nuo 13:30 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)