„Sportas mūsų įmonės veikloje yra labai svarbus: bendradarbiavome su Lietuvos krepšinio federacija viešinant Europos krepšinio čempionatą, vykusį 2011 metais Lietuvoje, turime įmonę „Sporto partneriai“, kuri aktyviai veikia sporto komunikacijos srityje, praėjusią savaitę anonsavome naująjį krepšinio projektą „3 už Lietuvą“. Tačiau nenorime apsiriboti vien antrąja mūsų šalies religija“, – sakė „vipcommunications“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

Pirmuoju bendru veiksmu tapo liepos 8 dieną vykusi spaudos konferencija, kur Ričardas Berankis įteikė „Sporto ateities fondo“ skirtą 10 000 litų paramą kitai jaunai tenisininkei Akvilei Paražinskaitei. Šios paramos suteikimui tarpininkavo integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“.

„Labai džiaugiuosi, kad man padėti ėmėsi viena geriausių komunikacijos agentūrų Lietuvoje. Žinau ir vertinu jų indėlį sportui, puikius santykius su įvairių sporto šakų federacijomis ir geriausiais šalies sportininkais. Tikiu, kad kartu mes nuveiksime daug gero populiarindami lauko tenisą, ieškodami ir skatindami jaunus šio sporto talentus. Taip pat noriu padėkoti Tomui Langviniui, su kuriuo dirbome iki šiol. Jis puikus specialistas ir padėjo man bendraujant su žiniasklaida ir visuomene“, – kalbėjo 76-tą ATP reitinge užimantis tenisininkas Ričardas Berankis.

Integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“ rūpinsis ne tik Ričardo Berankio viešųjų ryšių veikla, bet užsiims ir sportininko rinkodara, rėmėjų paieška. Sportininkas jau kitą savaitę pradės kovas „BB&T Atlanta Open“ teniso turnyre Atlantoje, JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)