Lietuvos rinktinėje debiutavęs M. Bugailiškis po susitikimo sakė, kad, nepaisant pralaimėjimo, jis įgijo puikių patirčių.

„Savo kailiu patyriau kuo vyrų tenisas skiriasi nuo jaunių. Visai kiti greičiai, varžovai neatleidžia jokių klaidų. Pradžioje tikrai jaudinausi, tačiau, manau, gana greitai prisitaikiau prie žaidimo”.

Rinktinės naujoką gyrė ir Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius.

„Man patiko mūsų dvejeto žaidimas. Vargu ar galėjome pasiekti daug daugiau žaisdami prieš tokius patyrusius priešininkus. Mantas žaidė labai susikaupęs. Jauniems tenisininkams pirmieji mačai prieš tokio lygio varžovus tikrai nebūna lengvi vien jau dėl jaudulio ir įtampos. Bet Mantas puikiai susitvarkė su visomis užduotimis”.

Po dviejų mačo dienų Portugalijos tenisininkai pirmauja prieš Lietuvos komandą rezultatu 3:0. Rudenį vyksiančiame lemiamame mače dėl patekimo į aukštesnę varžybų grupę Portugalijos rinktinė kausis prieš Moldovos arba Bosnijos ir Hercegovinos komandą.

Mačuose dėl garbės Lukas Mugevičius susitiks su Pedro Sausa, o Dovydas Šakinis jėgas išbandys su Gastao Elias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)