Dabar G. Sabeckis lemiamoje dvikovoje dėl vieno iš aštuonių kelialapių į pagrindinį turnyrą susitiks su Latvijos atstovu Pevelu Grigorjevu.

Julius Tverijonas antrame rate 7:6 (7:5), 6:2 palaužė bosnio Stefano Merunkos pasipriešinimą ir dėl vietos pagrindiniame turnyre žais su ketvirtą reitingą atrankoje turinčiu ispanu Adria Mas Mascolo (ATP-1642).

Simas Malakauskas pirmajame atrankos rate 6:3, 6:4 nugalėjo Lauryną Adomavičių, o antrajame 6:3, 6:3 susitvarkė su penktuoju pagal skirstymą baltarusiu Fiodoru Dudčiku (ATP-1642) ir atrankos finale žais su lenku Wojciechu Lutkowskiu.

Augustas Radžiukynas pirmame kvalifikacijos rate 6:1, 6:1 sutriuškino rusą Timofejų Skripniką, antrame 6:0, 6:2 nepaliko vilčių ispanui Gerardui Junyentui ir dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą išmėgins jėgas su latviu Deividu Jukša.

Aleksas Tverijonas pirmame rate buvo laisvas, antrame 7:6 (7:4), 3:6, 7:5 įveikė latvį Janį Skroderį ir kvalifikacijos lemiamoje dvikovoje žais su lenku Pawelu Tarasewicziumi.

Julius Gotovskis pirmame atrankos rate 6:0, 6:0 sutriuškino Beną Dominyką Stelmoką, tačiau antrame 0:6, 6:7 (4:7) nusileido latviui Oskarui Vaškiui ir pasitraukė iš varžybų.

Nepasisekė ir Mantui Griciui, kuris pirmame rate 3:6, 1:6 pralaimėjo latviui Normundui Cubiui.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją