Lukas Mugevičius 3:6, 5:7 turėjo pripažinti į aštuntfinalį iškopusios baltarusio Nikolajaus Fidirko (ATP-1155) pranašumą, o japonas Ryota Kishi 6:4, 6:0 nugalėjo Simą Malakauską.

Lietuvos čempiono Gvido Sabeckio (ATP-1034) varžovu šešioliktfinalyje bus favoritas iš Čilės Hansas Podlipnikas-Castillo (ATP-289), asmeninį kvietimą gavusiam Juliui Tverijonui dėl vietos aštuntfinalyje teks kovoti su baltarusiu Fiodoru Dudčiku (ATP-1724).

Pastarasis Baltarusijos tenisininkas poroje su tautiečiu Andrejumi Novikovu dvejetų varžybų aštuntfinalyje 6:4, 6:4 nugalėjo Alekso bei Juliaus Tverijonų duetą.

Dvejetų varžybų pirmajame rate Aurimo Karpavičiaus ir Gvido Sabeckio duetas pirmajame rate susitiks su ketvirtąja turnyro pora iš Lenkijos - Arkadiuszu Kocyla ir Mikolajumi Szmyrgala, Luko Mugevičiaus ir latvio Mikelio Libiečio duetas išmėgins jėgas su baltarusio Aleksandro Bulickio ir ruso Konstantino Gerlacho pora, o Julius Gotovskis ir Augustas Radžiukynas žais su Zimbabvės atstovo Marko Fynno ir ispano Adrioso Maso Mascolo duetu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)