Pirmi į kovą stojo vyriausi varžybų dalyviai. 18-mečių ir jaunesnių merginų turnyro finale kovos Šiaulių teniso mokyklos auklėtinės Karolina Vitkevičiūtė ir Agnė Čepelytė, o dėl trečios vietos kausis Vilniaus teniso akademijos sportininkės Ieva Druteikaitė ir Saulė Valantiejūtė.

Ketvirtadienį taip pat vyks ir šios amžiaus grupės vaikinų turnyro pusfinalių susitikimai. Juose Lukas Žvikas (Šiaulių teniso mokykla) žais su Laurynu Adomavičiumi (teniso klubas „Forumas”), o Skirmantas Mačinskas (teniso klubas „Kauno Žalgirio stadionas“) kovos prieš Kasparą Žemaitėlį (Gvido Sabeckio teniso mokykla).

Ketvirtadienį taip pat prasidėjo keturias dienas truksiantis 14-mečių ir jaunesnių tenisininkų turnyras, gegužės 26 d. kovas pradės stipriausi Lietuvos šešiolikmečiai, o gegužės 27 d. į kortus žengs jauniausi turnyro dalyviai - dvylikamečiai ir jaunesni tenisininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją