Ketvirtadienio rungtynėse su „Sevilla“ (Ispanija) Turino „Juventus“ (Italija) saugas aikštėje po keitimo pasirodė 70-ą min.

Netrukus kameros ėmė sekioti būtent jį: 30-metis žaidėjas demonstravo savo techniką efektingu perdavimu pro nugarą, spaudžiamas varžovo 5 metrus kamuolį tiesiog nešėsi išlaikydamas ant galvos, galiausiai paskutinėje šeimininkų atakoje akrobatiškai pašokęs atliko rezultatyvų perdavimą Federico Gatti – pirmoji komandų akistata baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Kuomet žaidžia varžovų aikštės pusėje, jis tampa išskirtiniu futbolininku. Šiandien jis buvo tikras X faktorius. Akivaizdu, kad jei tik jis būtų optimalios sportinės formos, leisčiau jam žaisti nuo pirmų minučių“, – atsiliepė „Juventus“ vairininkas Massimiliano Allegri.

Optimalios formos P. Pogba nėra jau seniai. 2018 metų pasaulio čempiono karjeros etapas „Manchester United“ (Anglija) buvo toks prieštaringas, kad jo grįžimas į „Juventus“ praėjusią vasarą atrodė savaime suprantamas.

Tačiau didžiąją sezono dalį 191 cm ūgio žaidėjui teko gydytis kelio, vėliau – ir plyšusio raumens traumas. Tik atėjus balandžiui M. Allegri pamažu pradėjo įtraukti P. Pogbą į savo rotaciją, suteikdamas minučių rungtynių pabaigose.

Atsakomoji Europos lygos pusfinalio akistata Sevilijoje „Juventus“ laukia gegužės 18 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją