Milano „Inter“ ir „Porto“ atsakomojoje dvikovoje žiūrovai įvarčių taip ir nesulaukė, tačiau įdomių momentų rungtynėse pasitaikė.

Viena iš tokių kurioziškų situacijų nutiko, kai kovodamas dėl kamuolio ir stumtelėtas ant vejos krito „Inter“ gynėjas Denzelis Dumfriesas. Nenorėdamas, kad varžovas tuo pasinaudojęs pabėgtų su kamuoliu, jis griebė už brazilo Galeno šortų ir nusmaukė šiuo žemyn.

D. Dumfriesas pakilęs žaidė toliau, lyg nieko nebūtų nutikę, o Galeno priekaištavo teisėjui, kad čia turėjo būti skirta pražanga. Galiausiai olando gudrus manevras suveikė – jam pavyko sustabdyti brazilą.

Į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį pateko Milano „Inter“ komanda, kuri pirmose rungtynėse laimėjo 1:0. Milano klubas Čempionų lygos ketvirtfinalyje žais pirmą kartą nuo 2011 metų.


Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių rezultatai:

„AC Milan“ – „Tottenham“ 1:0; 0:0

„Paris Saint Germain“ – Miuncheno „Bayern“ 0:1; 0:2

Dortmundo „Borussia“Londono „Chelsea“ 1:0; 0:2

„Club Brugge“ – „Benfica“ 0:2, 1:5

„RB Leipzig“ – „Manchester City“ 1:1, 0:6

Milano „Inter“ – „Porto“ 1:0, 0:0

Frankfurto „Eintracht“ – „Napoli“ 0:2

„Liverpool“ – Madrido „Real“ 2:5

Likusios dvejos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės – kovo 15 dieną. Kovo 17-ą dieną bus traukiami Čempionų lygos ketvirtfinalio ir pusfinalio burtai.

2022-2023 metų sezono Čempionų lygos finalas vyks birželio 10-ą dieną Stambulo „Ataturk Olympic“ stadione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją