#60SecondsWithZalgiris rubrikoje dalyvaujantys atletai turi 60 sekundžių, per kurias jų užduotis yra kiek įmanoma greičiau atsakyti į įvairius klausimus.

Ketvirtuoju 2022–2023 m. sezono rubrikos dalyviu tapo prie Keenano Evanso, Kevarriuso Hayeso ir Arno Butkevičiaus prisijungęs latvis Rolandas Šmitas.

Dalį aukštaūgio atsakymų buvo galima susieti, kadangi bendras tuos atsakymus vienijantis dalykas buvo boksas.

„Jei nebūčiau krepšininkas, greičiausiai mano veikla vis tiek būtų susijusi su sportu. Galbūt būčiau boksininkas“, – atsakinėdamas į klausimus teigė R. Šmitas.

Atsakydamas į klausimą apie vakarienę su žymiu žmogumi, žalgirietis taip pat pasirinko boksininką, amerikietį Tysoną Fury.

27-erių metų krepšininkui taip pat buvo skirtas specialus klausimas apie žvejybą ir didžiausią jo gyvenimo laimikį bei mėgstamiausią maistą.

„Žalgirio“ narys taip pat atskleidė, kad mažiausiai mėgstamas jo pratimas krepšinio treniruočių metu yra žaidimas vienas prieš vieną.

Klubo YouTube kanale pažiūrėję naujausią #60SecondsWithZalgiris rubrikos epizodą taip pat sužinosite, ką R. Šmitas turėjo omenyje sakydamas latviškus ir lietuviškus padėkos žodžius.