Įvairiais skaičiavimais, šįkart į sausakimšą „Žalgirio“ areną susigrūdo 1,5 tūkst. svečių iš Estijos, atvažiavusių į Lietuvą savo transportu, autobusais ar atskridusių lėktuvu.

Viskas – dėl vienintelių Estijos krepšininkų Eurolygoje Maiko Kotsaro ir Sanderio Raieste, kurie abu vilki baskų krašto klubo marškinėlius.

„Labai mylime krepšinį, bet Estijoje jis nėra aukšto lygio, nėra į ką pažiūrėti. M. Kotsaras – geriausias mūsų žaidėjas, privalėjome jį išvysti ir palaikyti. Dėl to bilietus į šias rungtynes nusipirkome dar prieš keturis mėnesius.

Kas būtų, jei per tą laiką Maikas būtų patyręs traumą? Na, būtume labai nuliūdę, bet tokia rizika – krepšinio dalis“, – šypsojosi Delfi „Žalgirio“ arenoje kalbinti estai.

Į Kauną nušviesti mačą tarp „Žalgirio“ ir svečių iš Ispanijos atvyko ir kelių Estijos žiniasklaidos priemonių žurnalistai.

Primename, kad „Baskonia“ garbę gina ir du lietuviai – Rokas Giedraitis bei Tadas Sedekerskis, taip pat latvis Arturas Kurucas.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją