Ilgą reabilitacijos procesą pradėjęs amerikietis žingsnius sugrįžimo ant parketo link deda Lietuvoje ir praktiškai kiekvieną dieną praleidžia „Žalgirio“ arenoje. Apie kitokią savo gyvenimo rutiną K.Evansas papasakojo „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams, įsileidęs „Žalgiris TV“ komandą į savo namus.

„Nelengva išlipti kasdien iš lovos, o šitie laiptai (rodo į laiptus, vedančius į antrą namo aukštą, – past.) – mano reabilitacijos dalis, paskirta Sigio (Sigito Kavaliausko, – past.), kad grįžčiau visiškai pasiruošęs“ – juokavo su ramentais „Žalgiris TV“ kūrybinę komandą pasitikęs žaidėjas.

Po sausio 5-ąją patirtos Achilo sausgyslės traumos žaidėjo laukia apie 8 mėnesius truksiantis reabilitacijos procesas. Krepšininkas laisvą laiką namuose iškart po traumos išnaudojo sukdamasis namuose – gamindamas valgyti. Be to, K.Evanso virtuvėje užfiksuotas ir sirgaliaus padovanotas šakotis.

„Jį man atnešė sirgalius, kuris norėjo, kad pasirašyčiau ant marškinėlių. Vienas iš jo draugų paprašė tokios paslaugos. Beje, tai buvo pirmas kartas, kai pamačiau sirgalių, apsivilkusį su marškinėliais, pažymėtais mano vardu, – aiškino K.Evansas. – Nekantrauju išbandyti šakotį. Girdėjau, kad jis labai gardus.“

Žalgiriečio namų kieme – ne vienas, o du „Žalgirio“ logotipu pažymėti „Volkswagen“ automobiliai. Vos tik prisijungęs prie „Žalgirio“ šalia K.Evanso apsigyveno ir kitas komandos gynėjas iš JAV – Isaiah Tayloras.

„Isaiah neseniai atsikraustė šalia manęs. Iš tiesų, jis tą padarė šiandien. Vakar jis manęs paklausė, kaip čia gyvenimas, kaip aplinka. Parašiau jam, kad čia viskas labai šaunu. Būstai čia yra labai gražūs. Jis jau čia gyvena, tad jau turiu kitą draugą netoliese, – kalbėjo amerikietis. – Isaiah minėjo, kad mėgsta truputį pažaisti „Warzone“ (kompiuterinis žaidimas, – past.). Net neabejoju, kad artimiausiu metu pažaisime „Warzone“, – šypsojosi Keenanas.

Po greito namų turo K.Evansas, specialiai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams, papasakojo apie savo pasikeitusio gyvenimo rutiną, patirtą traumą, išgyventas skaudžias emocijas, „Žalgirio“ žaidimą be jo ir planus dėl kito sezono žaidimo Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją