„Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė“ šįkart arenoje nusprendė pakalbinti į rungtynes atvykusias „Žalgirio“ sirgales ir su jomis sužaidė žaidimą, kurio metu merginoms reikėjo išspręsti hipotetinę situaciją: su kuriuo dabartiniu ar buvusiu žalgiriečiu turėtų vienos nakties nuotykį, su kuriuo – susituoktų ir kurį tektų nužudyti. Rinktis teko tarp Pauliaus Jankūno, Šarūno Jasikevičiaus ir Manto Kalniečio.

Sirgalių atliktame žalgiriečių pasirinkime nuomonės smarkiai išsiskyrė. Vienos nakties nuotykio kategorijoje nežymia persvara laimėjo Paulius Jankūnas, lygiai taip pat balsai dramatiškai išsiskirstė ir kitose kategorijose: tuoktuvėms sirgalės rinkosi Šarą, o sirgalės, apgailestaudamos, nugalabytų M.Kalnietį.

Arenoje sutiktas ir greitai čia koncertą surengsiantis dainininkas Justinas Jarutis džiaugėsi atmosfera dvikovos su „FC Barcelona“ metu.

„Stengiuosi, kuo dažniau stebėti „Žalgirio“ rungtynes, per sezoną bent kelis kartus. Šiais metais norisi komandos žaidimo stebėti daugiau, tikiuosi pavyks tą padaryti, – kalbėjo atlikėjas. – Man gal svarbiau žiūrovų skaičius arenoje, bet svarbiausia, kad ateitų tie žmonės, kurie nori būti arenoje. Jie ir ateis tie, kurie nori būti.“

Buvęs Kauno „Žalgirio“ žaidėjas, o vėliau ir vadovybėje dirbęs Robertas Javtokas mąstė, kuo svarbi žaidėjams tokia pilnos arenos atmosfera.

„Tai – duoda pergales. Vėlgi, kiekvienam sportininkui palaikymas yra labai svarbus, o mes žinome, kad „Žalgirio“ šeštas žaidėjas ir yra sirgaliai. Tai viską atspindi. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad sirgalių švilpimas mane užvesdavo. Pilnos arenos motyvuoja tiek varžovus, tiek ir savus, bet jau nuo seniai žinoma, kad savo aikštelės pranašumas daug duoda“, – kalbėjo R.Javtokas.

Po rungtynių, kurias „FC Barcelona“ pralaimėjo, E.Jurgaitytė pakalbino ir buvusį žalgirietį bei Katalonijos klubo atakų organizatorių Roką Jokubaitį. Krepšininkas, paklaustas, kokį pirmą dalyką padaro kaskart atvykęs į Kauną, buvo ironiškas:

„Nežinau, gal pralaimėt „Žalgiriui“? Jau dveji metai iš eilės, – šyptelėjo R.Jokubaitis. – Bet šiaip – pamatyti šeimą, draugus ir pasimėgauti lietuvišku oru. Per tas kelias dienas Kaune nieko labai nenuveiksi, todėl prioritetas – šeima ir draugai. Mamos maistas, burokėlių labai pasiilgstu… Mamos patiekalai – visi geri.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją