Šeštadienį jis rungtyniavo regioninės lygos (4-os pagal pajėgumą šalyje, Regionalliga Nordost divizionas) rungtynėse, svečiuose žaidusi Leipcigo komanda iškovojo pergalę 1:0 prieš vietos FC „Chemnitzer“ futbolininkus.

26 minutę D. Japelis patyrė gana šiurpiai iš šalies atrodžiusią, kartu ir neįprastą traumą.

24-erių futbolininkas darė viską, kad išsaugotų kamuolį aikštėje ir nebūtų standartinės situacijos prie šeimininkų vartų.

Įsibėgėjęs futbolininkas pavijo kamuolį ir jį pasiuntė už šoninės linijos, tačiau nebesuspėjo sustoti ir visu kūnu rėžėsi į aikštę juosiančią betoninę sieną.


Po smūgio žaidėjas sukniubo ir trumpam prarado nuovoką. Komandos draugų ir medikų padedamas futbolininkas pakilo ir pats paliko aikštę.

Vėliau futbolininkas buvo nuvežtas į ligoninę išsamesnei apžiūrai. Laimei, anot klubo, žaidėjas nepatyrė rimtesnių sužalojimų ir kitą rytą galėjo palikti ligoninę.

Jam suteiktos kelios laisvos dienos iki šios savaitės vidurio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją