Sakramento „Kings“ vidurio puolėjas sužaidė geriausią karjeros mačą. 26-erių aukštaūgis per 25 minutes pelnė 19 taškų, atkovojo 8 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 30 naudingumo balų, o Lietuva laimėjo 87:64 ir išsaugojo šansus žaisti aštuntfinalyje.

Krepšinio sirgaliai socialiniuose tinkluose su džiaugsmu dalinosi D. Sabonio žaidimo epizodais, o centrą išradingai pasveikino netgi tarptautinė krepšinio federacija FIBA.

Europos krepšinio čempionato „Twitter“ paskyroje patalpintas piešinys, kuriame Domantas sugretintas su savo tėvu Arvydu.

„Obuolys nuo obels netoli rieda“, – rašoma po piešiniu, kuriame šalia A. Sabonio nupieštas ir ožys. Sporto bendruomenėje šis gyvūnas (angl. GOAT) siejamas su geriausiais visų laikų žaidėjais (angl. Greatest Of All Time).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją