Iškart po rungtynių dėl trečios vietos V. Collet ryžosi „Palacio de los Deportes“ arenos rūbinėje priimti pasauline manija tapusį „ledinio vandens kibiro“ iššūkį. Krepšininkai su malonumu padėjo treneriui patirti, koks jausmas apima, kai būni apipiltas vandeniu su ledukais.

Tai atskleidė lietuvius ketvirto kėlinio pabaigoje pražudęs Borisas Diaw, kuomet buvo paklaustas, kuris momentas šiose pirmenybėse jam buvo pats geriausias.

„Ledinio vandens iššūkis, kurį mūsų treneris priėmė prieš penkias minutes“, – atsakė 15 taškų rungtynėse dėl trečios vietos surinkęs puolėjas.

„Buvo labai šalta. Bet žaidėjai buvo gailestingi: vienas jų prieš tai uždėjo ledo man ant sprando, kad bent šiek tiek priprasčiau prie šalčio“, – įspūdžiais dalinosi V. Collet.

Tuo tarpu Lietuvos rinktinės atstovai ne ką malonesnį „dušą“ patyrė paskutinio ketvirčio pabaigoje, kuomet spurtavę prancūzai perėmė iniciatyvą ir laimėjo dvikovą rezultatu 95:93.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)