Penktadienį Mike'o Krzyzewskio auklėtiniai susitiks su Puerto Riko rinktine.

JAV: Rudy Gay ir DeMaras DeRozanas (6 rez. perdav.) po 13, Kyrie Irvingas, Andre Drummondas ir Jamesas Hardenas po 12, Klay Thompsonas 11, Stephenas Curry 8, Anthony Davisas ir Damianas Lillardas po 7, Kennethas Fariedas ir Gordonas Haywardas po 4, DeMarcusas Cousinsas 2 taškai. Derrickas Rose'as, Chandleris Parsonsas, Kyle'as Korveris ir Masonas Plumlee nebuvo registruoti mačui.

Dominika: Francisco Garcia ir Jamesas Feldeine'as po 14, Edgaras Sosa 11, Victoras Lizas 7, Edwardas Santana 4, Jackas Micha Martinezas 3, Eloy Vargas, Gerardo Suero ir Eulis Baezas po 2, Juanas Coronado 1 taškas. Elpidio Manas Fortuna (10 min.), Karlas Townsas (10 min.) ir Jamesas Maye taškų nesurinko.


Pasaulio čempionato C grupėje JAV krepšininkai žais su Dominikos Respublikos, Suomijos, Naujosios Zelandijos, Turkijos ir Ukrainos komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)