Į Liublianą vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas atsivežė visus 14 kandidatų, kurie dalyvavo ir „Huawei Cup 2014“ turnyre Kaune.

Slovėnijoje Lietuvos rinktinę pasitiko darganotas, bet ganėtinai šiltas oras. Organizatoriai visas turnyre dalyvaujančias rinktines įkurdino „Plaza Hotel“ viešbutyje. Šis viešbutis puikiai pažįstamas didžiąjai daliai Lietuvos rinktinės krepšininkų ir delegacijos narių – būtent jame prieš metus gyveno Lietuvos rinktinė, kai žaidė lemiamas dvikovas „EuroBasket 2013“ čempionate.

„Kokie prisiminimai? Tikrai ne patys blogiausi“, – šyptelėjo vos tik į viešbutį atvykęs Jonas Kazlauskas, prisimindamas mažiau nei metų senumo įvykius.

Lietuvos rinktinė iš visų keturių turnyro dalyvių viešbutyje įsikūrė antroji – antradienį atvyko Brazilija, trečiadienį laukiama atvykstant Irano krepšininkų, taip pat rytoj į viešbutį susirinks ir šeimininkų ekipa.

Antradienį rinktinei buvo laisva diena, o trečiadienį numatytos dvi treniruotės.

Turnyrą Lietuvos rinktinė pradės ketvirtadienį, 18.15 val. Lietuvos laiku rungtynėmis su Brazilija. Penktadienį tuo pačiu laiku Lietuvos varžovu bus Iranas, o turnyrą Slovėnijoje lietuviai baigs šeštadienį 21.05 val. akistata su šeimininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)