Krepšininkai lėktuve užsiėmė savais kelionių reikalais: kas snūduriavo, kas klausėsi muzikos, skaitė, žaidė išmaniaisiais telefonais, dalijo autografus ir pozavo gerbėjams.

Lėktuvo vado kvietimu aplankyti pilotų kabiną pasinaudojo tik krepšininkas Martynas Andriuškevičius bei rinktinės personalo nariai Vytenis Trumpickas ir Mindaugas Špokas.

Truputį anksčiau, kitu užsakomuoju reisu iš Vilniaus į Dalamaną išskrido dar viena Lietuvos rinktinės gerbėjų grupė. Spėjama, kad Izmire mūsiškius palaikys apie 800 fanų.

Beje, turkų avialinijų „Corendon“ reklaminiame leidinyje esančiame skrydžių žemėlapyje Lietuvos sostine pažymėtas Kaunas, šalia Maskvos, Minsko, Varšuvos, Berlyno, Paryžiaus, Madrido ar Lisabonos.

Penktadienį Lietuvos rinktinė Izmire jau treniruosis, o šeštadienį žais pirmąsias pasaulio čempionato rungtynes su Naujosios Zelandijos krepšininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją