Per treniruotę į du krepšius žaidėjai nevengė kontaktinio krepšinio. Viename kovos epizodų J. Voronovas iš Maskvos „Dinamo“ klubo, verždamasis kaire aikštės puse, visa jėga įsirėžė į D. Blattą, smūgiu petimi į krūtinę parbloškė amerikietį ir kamuoliu dar pataikė strategui į skausmingą vyrams vietą žemiau juostos.

D. Blattas po tokio susidūrimo parketu nuskriejo keletą metrų, kiek pagulėjo ir atsikėlė tik su krepšininkų pagalba. Nejaukią tylą nutraukė garsus trenerio juokas.

„Matai, kaip vyrai į kovą veržiasi?, - D. Blattas kreipėsi į savo asistentą Dmitrijų Šakuliną.

Kaip vėliau paaiškėjo, D. Blattas išvengė rimtų traumų, nes jį nokautavusio įžaidėjo ūgis 194 cm, o svoris 84 kg.

Ketvirtadienį Rusijos rinktinė išvyksta į draugišką turnyrą Kroatijoje. Rusų komandos sudėtyje vis dar yra 13 krepšininkų.

Rusijos rinktinės kandidatai:

Gynėjai: Sergejus Bykovas, Aleksejus Švedas (abu Maskvos CSKA), J. Voronovas, Dmitrijus Chvostovas (abu Maskvos „Dinamo“), Antonas Pankrašovas ir Jevgenijus Kolesnikovas (abu Sankt Peterburgo „Spartak“) ir Vitalijus Fridzonas (Maskvos sr. „Chimki“).

Puolėjai: Andrejus Voroncevičius, Viktoras Chriapa (abu CSKA) ir Sergejus Monia („Chimki“).

Vidurio puolėjai: Timofėjus Mozgovas (Niujorko „Knicks“, NBA), Aleksandras Kaunas (CSKA) ir Aleksejus Žukanenka (Kazanės „Uniks“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją