Antradienio susitikime Ispanijos rinktinė vertėsi be traumuotų Marco Gasolio ir Rudy Fernandezo, o brazilams vis dar negalėjo padėti aukštaūgiai Nene Hilario bei Tiago Splitteris. Be to, traumą patyrė kitas Brazilijos rinktinės puolėjas Andersonas Varejao, aikštelę palikęs tik su ekipos draugų pagalba.

Ispanijos krepšininkai rungtynes pradėjo sau tradiciniu būdu, jau pirmame kėlinyje atitrūkę 18:6. Vėliau varžovai sugebėjo sumažinti atsilikimą iki 5 taškų (37:32), bet įpusėjus mačui aikštelės šeimininkai vėl turėjo dviženklę persvarą (44:34).

Po didžiosios pertraukos Brazilijos komanda dar kartą pasivijo oponentus ir net buvo išlyginus santykį (49:49), bet ispanai varžovų klaidas vertė greitais taškais ir jų spurtas 20:6 (69:55) tapo lemiamu.

Ispanija: Juanas Carlosas Navarro 13 taškų, Jorge Garbajosa ir Fernando San Emeterio po 10, Alexas Mumbru 9, Jose Manuelis Calderonas ir Franas Vasquezas po 8.

Brazilija: Marcelinho Machado 14, Leandro Barbosa 12, Raulis Neto ir Marcusas De Souza po 9, Guilherme Giovannoni 8.

Ispanijos rinktinė draugiškose rungtynėse Madride penktadienį išmėgins jėgas su Lietuvos nacionaline ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją