K. Kemzūra apgailestavo dėl tokio įvykių posūkio.

„Labai gaila, kad Valdas turėjo išvykti, tačiau kaip kolega jį puikiai suprantu - vis tik būtent klubas yra pagrindinis trenerio uždarbio šaltinis. Valdas ir per tą trumpą laiką, kol buvo su mumis, labai padėjo. Jo patirtis, žinios, pozityvi energija ir apskritai žmogiškos savybės šiai komandai davė labai daug“, - taip K. Kemzūra komentavo V. Chomičiaus pasitraukimą iš nacionalinės komandos.

Rinktinės vyriausias treneris sakė, kad papildymo trenerių štabui neieškosiąs - tiesiog V. Chomičiaus funkcijas pasidalins likę rinktinės trenerių grupės nariai.

Situacija su Robertu Javtoku - lieka neaiški. Antradienį rytą kapitonas dirbo treniruoklių salėje su komanda, o vakare planuoja normaliai treniruotis krepšinio salėje.

Ar penktadienį R. Javtokas galės žaisti, rinktines gydytojas Vytenis Trumpickas kol kas prognozuoti nesiryžo. Sakė reikia dar truputį palaukti ir pažiūrėti, kaip krepšininkas jausis po vakarinės treniruotės krūvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją