G.Pollas per rungtynes keletą kartų grubiai suklydo ir parodė net tris geltonas korteles kroatui Josipui Šimuničiui, prieš pašalindamas jį iš varžybų. Pagal oficialias FIFA taisykles, už dvi geltonas korteles futbolininkas turi palikti aikštę.

Taip pat teisėjas iš Anglijos nepaskyrė kelių akivaizdžių 11 metrų baudinių į Kroatijos vartus.

Penktadienį FIFA pranešė, kad išstudijuos G.Pollo elgesį rungtynių metu ir savaitgalį paskelbs savo sprendimą. Tačiau FIFA prezidentas Seppas Blatteris teigė: "Aikštėje buvo 4 arbitrai. Visiškai nesuprantama yra tai, kad likę trys nesiėmė jokių priemonių. Visi teisėjai turi komunikacijos priemones ir galėjo tarpusavyje bendrauti. Kita vertus, arbitrai yra žmonės, o žmonės klysta."

S.Blatteris taip pat pridūrė: "Mes neturėtume užmiršti, kad ankstesniuose mačuose G.Pollas savo darbą atliko puikiai."

Prieš prasidedant čempionatui FIFA įspėjo visus arbitrus, jog jiems gali tekti keliauti namo, jei jų teisėjavimo lygis neatitiks pirmenybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją