Bruce ARENA

JAV rinktinės vyr.treneris

Komanda šiandien buvo fantastiška, žaidėme devyniese prieš dešimt. Pirmą kartą per mano karjerą teisėjas išvarė du mūsų žaidėjus. Negaliu kalbėti apie raudonas korteles, kol nemačiau pakartojimų. K.Kelleris buvo mūsų didvyris šiandien. Jis atmušė keletą įspūdingų smūgių.

Puikiai rungtynes sužaidė ir Bobby Convey. Lyginant su pirmosiomis rungtynėmis, mes padarėme didžiulę pažangą. Po šiandienos dvikovos aš žinau, jog turiu puikių futbolininkų kolektyvą.

Marcello LIPPI

Italijos rinktinės vyr.treneris

Mes šiandien kovėmės. Mes nedemonstravome „savojo“ žaidimo ir nežaidėme taip, kaip pirmose rungtynėse su Gana. Greičiausiai nesugebėjome atsigauti po pirmosios dvikovos. Jau prieš dvikovą baiminausi dėl to ir mano būkštavimai pasitvirtino. Mes buvome nervingi ir tai atsispindėjo mūsų žaidime.

Darėme daug klaidų ir nesugebėjome palaikyti kamuolio. Nepasisekė, kai Christianas Zaccardo įsimušė įvartį ir išlygino rezultatą. Turėjome progą perimti iniciatyvą, kai teisėjas išvarė du jų futbolininkus, tačiau ir to padaryti nesugebėjome.

Ar aš esu piktas ant Daniele De Rossi? Jis padarė rimtą klaidą, tačiau kartais taip atsitinka ir mes aptarsime tai „savuose namuose“. Nenoriu to komentuoti viešai. Jis bus diskvalifikuotas ir mes sumokėsime už tai.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją