„Mano žaidėjai nesužaidė tokiame pačiame lygyje, kaip sužaisdavo per treniruotes, - apie itin prastą pasaulio futbolo čempionato debiutantų pasirodymą kalbėjo jų treneris. – Gėda, nes mes ne tik pralaimėjome, bet paprasčiausiai net nekovojome“.

„Kai pamatai raudoną kortelę, labai sunku nesikarščiuoti, ypač žaidžiant su tokiais stipriais oponentais. Mes nepajėgėme susitvarkyti su įsikarščiavimu“, - sakė O.Blochinas. Jis atsiprašė sirgalių už prastą komandos pasirodymą ir pridūrė, kad žaidėjai tiesiog neįvykdė jo nurodymų. Treneris vylėsi, kad daugiau tai nepasikartos.

„Kartais atrodė, kad jie net nemėgina atakuoti, nors ispanai tai darė be jokių problemų. Ispanai yra stiprūs ir techniškai puikiai pasirengę, o mes kartais atrodėme kaip blogiausia komanda Europoje“, - toliau kalbėjo O.Blochinas.

Antrajame kėlinyje už pražangą parodžius raudoną kortelę iš aikštelės buvo išsiųstas ukrainiečių gynėjas Vladislavas Vaščiukas. Treneris nekritikavo tokio teisėjo Massimo Busaccos sprendimo: „Nekomentuoju teisėjo sprendimų, tačiau jeigu jis klydo, tuo turi pasirūpinti FIFA komitetas“.

Nepaisant nesėkmės O.Blochinas įsitikinęs, kad jo komanda dar gali pasižymėti Vokietijoje: „Dabar mes turime žiūrėti į priekį. Mūsų dar laukia dvejos rungtynės. Dabar svarbiausia sutelkti komandą rungtynėms prieš Tunisą ir Saudo Arabiją. Dar ne viskas prarasta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją