Žiūrovų nuostabą ir šypsenas šeštadienio rungtynėse dėl trečios vietos su Belgija sukėlė Danny Rose'o apranga.

Tottenham Hotspur“ klubo gynėjo kojinės iš toli švietė didžiulėmis skylėmis.

Vaizdas buvo gluminantis, bet prie jo gali tekti įprasti: pastaraisiais mėnesiais skylėtų kojinių „mada“ apima vis daugiau žaidėjų.

Manoma, kad kojines jie išsikarpo, nes pastarosios pernelyg smarkiai veržia blauzdą – dėl to greičiau nuvargsta raumenys.

Tačiau ši gudrybė menkai padėjo D. Rose'ui Sankt Peterburge – 28-erių žaidėjas pasirodė neužtikrintai ir buvo pakeistas jau per pertrauką.

Būtent jis 4-ą min. savo baudos aikštelėje pralaimėjo dvikovą Thomasui Meunier ir leido šiam pelnyti pirmą įvartį. Varžovų gynybą lengvai narpliojusi Belgija nugalėjo 2:0 ir užsikabino bronzos medalius.

Dėl kojinių Rusijoje anglai jau buvo pagarsėję. FIFA du kartus skyrė baudas – iš viso 140 tūkst. Šveicarijos frankų (120 tūkst. eurų) dydžio – dėl kai kurių Anglijos futbolininkų mūvimų britų gamintojo kojinių.

Visos rinktinės pirmenybėse privalo dėvėti FIFA rėmėjo „Adidas“ pasiūtas kojines.

Analogišką baudą FIFA dėl tos pačios priežasties skyrė ir Švedijos rinktinei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)