Balso pranešimai, kad 57 metų žvaigždė buvo hospitalizuota ir vėliau mirė sustojus širdžiai, susirašinėjimo programėle „WhatsApp“ platino nežinomas vyras su argentinietišku akcentu.

„Liepiau, kad būtų paviešintas sprendimas pasiūlyti 300 tūkst. pesų atlygį asmeniui, kuris galėtų pateikti tikros ir tikslios informacijos apie balso pranešimų autorių“, – iš Rusijos argentiniečių dienraščiui „Clarin“ pranešė advokatas Matias Morla.

D. Maradonai pasidarė bloga varžybų pabaigoje ir jam prireikė pagalbos, kad atsistotų nuo savo kėdės.

Kitą dieną jis paneigė gandus apie sveikatos problemas ir pareiškė žurnalistams: „Jaučiuosi puikiai. Niekada nesijaučiau geriau.“

Pasak M. Morlos, D. Maradona patyrė kraujo spaudimo „staigų šuolį“.

„Tai reikalas, kuris kažkada kėlė jam nerimą. Nėra paslaptis, kad jis gyvena rungtynėmis. Kaip jis pergyvendavo jas kaip žaidėjas, taip jis dabar pergyvena jas kaip aistruolis“.

Pasak M. Morlos, D. Maradona neturėjo būti stadione per antrąjį kėlinį, kurio pabaigoje Argentinos rinktinė įmušė įvartį ir užsitikrino, kad neiškris iš Pasaulio futbolo čempionato.

„Gydytojai sakė jam pailsėti, nepasilikti antrajame rungtynių Argentina–Nigerija kėlinyje, bet prašyti to Maradonos yra tas pats, kaip prašyti sūnaus nemylėti motinos“, – sakė teisininkas.

„Diego (Maradonai) rinktinė yra „Dona Tota“ (jo motina), todėl jis niekada nepaliks jos vienos“, – pridūrė jis.

Balso pranešimai paplito socialiniuose tinkluose po varžybų.

„Maradonos seserys išgirdo šią žinią ir negalėjo kalbėti nei su manimi, nei su jų broliais. Vienai iš jų pasidarė bloga. Ir, tiesą sakant, negalime tiesiog palikti tokio skandalingo reikalo“, – nurodė dienraščiui „Clarin“ M. Morla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)