Kitaip sakant, dar viena nesėkmė reikštų vokiečių fiasko ir pirmenybių pabaigą jau po grupių etapo.

Šeštadienį Die Mannschaft kelyje – Švedijos barjeras. Jų situacija kur kas geresnė: pirmose rungtynėse švedai 1:0 palaužė Pietų Korėjos rinktinę. Tad lygiosios antrose rungtynėse su Vokietija švedams tikrai nebūtų tragedija.

„Turime daugiau patirties ir tiksliai žinome, ką daryti tokiose situacijose“, – šios Vokietijos padėties spaudos konferencijoje nedramatizavo Miroslavas Klose, kuris trenerių štabe talkina Joachimui Lowui.

Matsas Hummelsas ir Sami Khedira yra tie, kurių žaidimas prieš Meksiką nebuvo pavyzdinis. Futbolininkai sulaukė kritikos, o ketvirtadienį dėl jos pratrūko S. Khedira.

„Jūs galite rašyti, kiek norite, kaip jums patinka. Aš su tuo galiu gyventi“, – į kritiką griežtai atsakė S. Khedira. „Bet jūs turite likti sąžiningi kalbėdami apie komandą, nes ne viskas atitinka realybę. Tai mane erzina“, – pratrūko S. Khedira.

Beje, Švedijos TV reporteris bandė įteikti du bilietus lėktuvo bilietus atgal namo. Piktas Khedira atstumė šią dovaną.

„Šių bilietų mums nereikia ir jų nereikės šeštadienį. Tikrai nenorime grįžti namo ir aš vis dar manau, kad bilietų mums neprireiks iki liepos 16-osios¨, – atšovė S. Khedira.

Vokietijos ir Švedijos akistata šeštadienį prasidės 21 val.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)