Kalbant apie pirmą kėlinį, išskyrus pirmąsias 5-7 minutes, prancūzai žaidė išties patrauklų, aktyvų futbolą, o pagrindiniais smuikais griežė smogiamoji prancūzų puolimo jėga – Antoine Griezmannas, Polis Pogba ir Kylianas Mbappe.

34-ąją minutę laiku ir vietoje atsidūręs 19-metis K. Mbappe kamuolį nukreipė į tuščius vartus ir išvedė savo rinktinę į priekį.

Po pertraukos Peru nesiruošė lengvai atiduoti pergalės ir keliskart pavojingai atakavo varžovų vartus. Visgi prancūzų tvirta gynyba atlaikė Peru futbolininkų atakas ir Prancūzija iškovojo antrąją pergalę šiame čempionate.

Prancūzijos ir Peru mačas vyko Jekaterinburge.

Pirmame ture Prancūzija 2:1 pranoko Australiją, o Peru apmaudžiai 0:1 pralaimėjo Danijos rinktinei. Prancūzų įvarčių sąskaitą atidarė puolėjas Antoine Griezmannas, o antrąjį įvartį lėmė australo Azizo Behicho įvartis į savo vartus.

Peru pirmose rungtynėse galėjo pirmauti dar po pirmo kėlinio, tačiau Christianas Cueva įsigudrino nuo 11 m žymos smūgiuoti Dievui į langus.

Dar viena Peru nesėkmė reiškia, kad jų pasirodymas pasaulio čempionate baigsis po mačo su Australija. Tuo metu prancūzų pergalė jų rinktinei leido pakilti į turnyro lentelės viršūnę ir garantavo vietą aštuntfinalyje.

Rezultatas

Prancūzija 1 – 0 Peru

34 min. [1:0] Kylianas Mbappe

Šioje grupėje ketvirtadienį sužaistos vienerios rungtynės: Danija ir Australija išsiskyrė lygiosiomis – 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)