Į Rusiją palaikyti pasaulio futbolo čempionate dalyvaujančios Kolumbijos rinktinės atvykusi scenos superžvaigždė neteko daugybės turto.

Paskelbta, kad iš 24-erių kolumbiečio (tikrasis vardas – Juanas Luisas Londono Ariasas) vagys išnešė 11 prabangių laikrodžių, „Cartier“ juvelyrikos, perlų, deimantų ir „Louis Vuitton“ krepšį.

Kodėl dainininkas šiuos dalykus laikė savo kambaryje, nėra pranešama.

Maskvos policija pradėjo įvykio tyrimą.

Šaltinių duomenimis, vagystė įvyko prabangiame „Four Seasons Hotel“ viešbutyje greta Kremliaus.

Anot TASS pranešimo, vagis iš kažkur gavo elektroninio dainininko apartamentų rakto kopiją, ir ja pasinaudojęs išnešė brangenybes.

Pati Rusijos policija, viešbučio atstovai ir dainininkas incidento detalių kol kas nekomentuoja.

Maluma yra viena ryškiausių Lotynų Amerikos muzikos žvaigždžių. Kolumbietis antradienį Saranske stebėjo pirmas Kolumbijos rinktinės rungtynes, kuriose jo tautiečiai 1:2 pralaimėjo Japonijai.

Maluma Lotynų Amerikoje yra toks populiarus, kad apsilankęs Meksikos rinktinės treniruočių bazėje sulaukė daugiau fotografų ir operatorių dėmesio, nei futbolininkai, maudęsi daininko šlovės spinduliuose.

Dainininkas noriai pozuoja ne tik su Kolumbijos, bet ir su Argentinos, Meksikos, kitų šalių rinktinių marškinėliais.

Maluma Meksikos rinktinės treniruotėje
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)