Draugai ir artimieji su dvi – JAV ir Meksikos – pilietybes turinčiu futbolo gerbėju nebegali susisiekti nuo birželio 16-osios, praėjusio šeštadienio.

Nuo tada meksikiečio telefonas yra išjungtas. Jis neaktyvus ir socialiniuose tinkluose.

Paskutinį sykį bičiuliai Maskvoje jį matė su ruse, prisistačiusia kaip „Alita“.

Su šia mergina meksikietis susipažino atvykęs į Rusiją, kartu leido laiką, o vėliau dingo tarsi į vandenį.

Sirgaliaus artimieji jau kreipėsi pagalbos į JAV ir Meksikos ambasadas, draugai prašo ką nors žinančius padėti per socialinius tinklus.

„Jo giminaičiai iš JAV ir Meksikos beviltiškai bando susisiekti su dingusiuoju, ką daryti, nežino ir Maskvoje esantys Francisco bičiuliai. Mes suprantame, kad nutiko kažkas negero, tačiau daugiau jokios informacijos neturime“, – feisbuke rašė dingusiojo draugė Amanda Paola Smeke, socialiniame tinkle patalpinusi ir „Alita“ pasivadinusios rusės nuotrauką (kairėje).

Dingusysis į Maskvą palaikyti Meksikos rinktinės atvyko su dviem draugais, įvykio tyrimą ir žmogaus paieškas jau pradėjo Rusijos policija.

Tai pirmas atvejis šiame čempionate, kai jo metu be žinios dingsta užsienio sirgalius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)