R. Lewandowskis viešumoje nemėgsta būti atpažintas ir kalbinamas, todėl imasi nekalto melo – leidžia draugams jį vadinti kitu vardu ir dumia visiems aplinkiniams akis apie nepaprastą panašumą su „tuo Lewandowskiu“.

„Pavyzdžiui, sėdime restorane, kalbamės ir juokiamės, tačiau vietoje „Roberto“ ar „Lewy“ esu „Emilis“. Niekas net neatsisuka pažiūrėti į mano pusę“, – „Guardian“ teigė lenkas.

Jeigu kažkas mano, kad atpažino R. Lewandowskį, šis imasi mėtyti pėdas: „Jei kas nors manęs klausia, ar esu tas Robertas Lewandowskis, atsakau paprastai: „Atleiskite, tai klaida. Aš tik atrodau kaip jis. Esu Emilis, o ne Robertas“.

Apskritai varžovų vartų siaubu tapęs lenkas, nuo 2010 metų gyvenantis ir žaidžiantis Vokietijoje, yra labai atsargus ir nepasitiki žmonėmis.

„Niekas per dieną netampa mano draugu. Tokioje situacijoje turiu daug abejonių ir pirmoji mintis būna liūdna: „Šis asmuo kažko iš manęs nori“, – teigė futbolininkas.

Dar keletą metų R. Lewandowskiui tikrai reikės griebtis gudrybių viešumoje, nes apie karjeros pabaigą galvoti dar anksti.

„Turiu planą, noriu žaisti mažiausiai iki 35 metų aukštame lygyje. Geriausias mano, kaip puolėjo, etapas tik prasideda. Esu subrendęs ir turiu daug patirties. Jei būsiu sveikas, noriu kaip įmanoma ilgiau žaisti Europoje“, – dėstė mintis lenkas, taip ir neatskleidęs, kur pratęs savo karjerą – „Bayern“ ar Madrido „Real“ klube.

Lenkijos rinktinės lyderio mintys apskritai dabar sutelktos į pirmąją FIFA 2018 turnyro dvikovą antradienį H grupėje su Senegalo futbolininkais (18 val.).

Išlydėtuvėse į pasaulio čempionatą net 4:0 Lietuvos rinktinę įveikę lenkai neabejotinai naudosis R. Lewandowskio talentu mušti įvarčius ir Rusijoje.

Puolėjas 13-oje iš pastarųjų 15 rungtynių su rinktine pelnė bent vieną įvartį, o iš viso per žygį į FIFA 2018 turnyrą pelnė 21 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)