Neymarui tai buvo pirmasis mačas po vasario mėnesį patirtos traumos.

Brazilijos futbolo federacija informavo, kad Neymaras, Paulinho ir Thiago Silva nedalyvavo pirmadienio treniruotėje kartu su komanda, tačiau individualiai prakaitą liejo treniruoklių salėje ar atskirai treniravosi prižiūrimi fizioterapeuto.

„Nėra pagrindo nerimauti, tai yra normalu tą daryti dieną po rungtynių“, – ramino komandos gydytojas Rodrigo Lasmaras.

„Instagram“ socialiniame tinkle Neymaras pasidalino nuotrauka su savo pėda prirašydamas „Sunkiai dirbu“.

Phillippe Coutinho, kuris pelnė brazilams vienintelį įvartį, teigė tikintis, kad Brazilijai pavyks primesti varžovams savo žaidimą ir pranokti priešininkus.

„Taip, Šveicarija rado priešnuodžių prieš mus... Bet manau, kad visi mačai prieš mus bus panašūs. Mes kalbame apie pasaulio čempionatą, tad visi pasiruošę gintis“, – pridūrė Coutinho.

„Neymarui, žinoma, viskas gerai. Bet, kaip matote per rungtynes, kartais oponentai daro beprotiškai daug pražangų, ypač praradę kamuolį po netikslių perdavimų. Žaidimas praktiškai paralyžiuojamas“, – teigė Coutinho.

Penktadienį Brazilija sieks pirmosios pergalės mače su Kosta Rika.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)