Likus kelioms dienoms iki planetos pirmenybių pradžios į Vokietijoje surengtą „Miss World Cup 2018“ grožio konkursą rinkosi dalyvės nuo 18 iki 33 metų amžiaus.

Grožiu visas konkurentes pranoko belgė Z. Brunet, antrąją vietą užėmė 23 metų vokietė Anahita Rehbein, o trečiąją – 21 metų danė Amanda Petri.

Dalyvės pasirodė ant scenos su bikiniu, savo šalies rinktinės apranga ir vakarinėmis suknelėmis. Futbolo žinios nebuvo privalomos.

„Didžiuojuosi šiuo titulu. Viliuosi, kad Belgijos nacionalinė ekipa padarys tą patį, ką ir aš, ir laimės pasaulio čempionų vardą, – kalbėjo nugalėtoja, šiais metais laimėjusi ir konkursą „Mis Belgija“.

Į pasaulio futbolo čempionato gražuolių rinkimus norą patekti pareiškė net 555 moterys. Pagrindinis reikalavimas buvo šalies – pasaulio čempionato dalyvės pilietybė.

Dalyves vertino ir rinko speciali komisija, kurią sudarė sporto žurnalistas Waldemaras Hartmannas, buvęs FIFA teisėjas Walteris Eschweileris ir buvęs Vokietijos rinktinės žaidėjas Davidas Odonkoras.

Tokie grožio konkursai buvo rengiami prieš 2006, 2010 ir 2014 metų pasaulio čempionatus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)