Mary Ellen John, „Astro TV“, Malaizija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:0, Olandija – Argentina 1:2. Finalas: Vokietija – Argentina 0:1

Komentaras: Taip spėju vien dėl to, jog jaučiu simpatijų argentiniečiams. O brazilams trūks traumuotų ir diskvalifikuotų žaidėjų, manau, vokiečiai dabar pajėgesni.

Stevenas Gormley, „Redeye agency“, Airija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 2:1, Olandija – Argentina 0:1. Finalas: Vokietija – Argentina ?

Komentaras: Nežinau, kaip pasibaigtų toks finalas, bet jo favorite laikyčiau Argentiną. Tik jai labai trūks Angelio Di Marios, bet argentiniečiai gali laimėti šį turnyrą ir be jo. Tikiuosi, daugiau teisėjų klaidų, lemiančių rungtynių baigtį, nebeišvysime. Aš airis, todėl man ši tema labai skaudi. Jei sutiksite, perduokite linkėjimų Thierry Henry (lemiamose atrankos į 2010 metų pasaulio čempionatą rungtynėse tarp Prancūzijos ir Airijos pergalingas įvartis buvo įmuštas Th. Henry sužaidus ranka, bet teisėjas jį įskaitė – DELFI).

Diego Mello, „Canal 10“, Urugvajus

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 2:1, Olandija – Argentina ?.

Komentaras: Olandijos ir Argentinos komandos per daug lygiavertės, kad būtų galima prognozuoti mačo baigtį. Tačiau esu tikras, kad finale triumfuos ta rinktinė, kuri laimės pusfinalį tarp vokiečių ir brazilų.

Vadimas Levada, Baltarusijos nacionalinė televizija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 3:0, Olandija – Argentina 1:2. Finalas: Vokietija – Argentina 2:1

Komentaras: Vokietija yra aiški favoritė. Jei reikėtų lažintis, statyčiau visus pinigus už vokiečius. Tai komanda, neturinti silpnų vietų: nuo vartininko iki puolėjo. Daugiau tokių subalansuotų ekipų šiame čempionate nebėra.

Vladimiras Novickis, Baltarusijos nacionalinė televizija

Komentaras: Aš nesu toks kategoriškas kaip kolega. Atsisakau spėlioti, nes tai bergždžias reikalas. Visos keturios komandos yra labai panašaus pajėgumo, negali žinoti, kas tądien bus laimingesnis, kur atšoks kamuolys, ką sušvilps teisėjas. O jis, kaip matėme šiame čempionate, gali labai daug lemti. Aš tik manau, kad Brazilijos komandai rimtesnis nuostolis yra ne Neymaro, o Thiago Silvos netektis. Vidurio gynėjai šioje rinktinėje reiškia labai daug, o Th. Silva su Davidu Luizu yra vieni geriausių pasaulyje.

Marcosas Paulo Souza, „Correio Braziliense“, Brazilija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:2, Olandija – Argentina 2:1. Finalas: Brazilija – Olandija ?

Komentaras: Labai sunku pasakyti, kaip susiklostys finalas, jei jis bus toks, kaip spėju. Louisas van Gaalas yra geriausias šių pirmenybių treneris, o Luizui Felipe Scolari reikės pirmą kartą verstis be Neymaro. Nuo pat to laiko, kai sugrįžo į Brazilijos rinktinę, jis dar nė karto nėra žaidęs be Neymaro. Į aikštę bus leidžiamas Willianas, bet tai vis tiek bus jau kita komanda. Manau, Brazilija laimės vien dėl savų žiūrovų palaikymo.

Gretha Viana, „Passion Pictures“, Brazilija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:2, Olandija – Argentina 1:1 (Olandija laimės po 11 m baudinių). Finalas: Brazilija – Olandija 2:0

Komentaras: Iš tiesų, net pati netikiu, kad brazilams bus taip lengva. Svarbiausia, kad čempionato čia nelaimėtų Argentina. Ką jau kalbėti, jei finale jie nugalėtų brazilus... Būtų katastrofa. Kita vertus, yra pagunda sirgti už argentiniečius, nes Rio de Žaneiro meras viešai pažadėjo nusišauti, jei finale Argentina įveiks Braziliją. O jis nelabai mėgiamas...

Danielis Gordonas, „Passion Pictures“, Didžioji Britanija

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:2, Olandija – Argentina 0:1. Finalas: Brazilija – Argentina 1:0

Ernesto Lopezas, „El Informator“, Meksika

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:2, Olandija – Argentina 0:1. Finalas: Brazilija – Argentina 2:0

Komentaras: Braziliją palaikys žiūrovai, todėl ji turės esminį pranašumą.

Tomeris Ganeris, Ynet.co.il, Izraelis

Spėjimas: Vokietija – Brazilija 1:2 (po pratęsimo), Olandija – Argentina 0:2. Finalas: Brazilija – Argentina 1:0

Komentaras: Gražaus futbolo nebeišvysime, nes komandos žais labai atsargiai. Tuo labiau, kad nebebus Neymaro. Bet brazilai vis tiek turėtų laimėti.
Brazilijos ir Vokietijos futbolo rinktinių statistika
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)