Komiteto vadovas Claudio Sulseris paaiškino, kad L. Suarezui diskvalifikacijos metu visgi bus leista treniruotis. Be to, jis galės atlikti medicininę patikrą, jei pereis į kitą komandą (juo itin domisi FC „Barcelona“).

„Negalime uždrausti šių žaidėjo teisių, nes tai būtų neadekvatu“, – pareiškė jis.

C. Sulseris taip pat patvirtino, kad FIFA sulaukė Urugvajaus futbolo federacijos apeliacijos ir ją artimiausiu metu svarstys.

Primename, kad L. Suarezas sankcijų susilaukė po to, kai 2014 m. pasaulio futbolo čempionato rungtynių su Italijos rinktine pabaigoje įkando varžovų gynėjui Giorgio Chielliniui.

Urugvajiečiui buvo skirta 9-erių rinktinės rungtynių ir keturių mėnesių apskritai bet kokios su futbolu susijusios veiklos diskvalifikacija. Jis privalėjo sumokėti 100 tūkst. Šveicarijos frankų (284 tūkst. litų).

L. Suarezas į aikštę turėtų galėti grįžti tik lapkričio 1 d., kai FC „Liverpool“ susitiks su „Newcastle United“.

Įdomu, kad jis dėl diskvalifikacijos praleido ir pirmas šešias 2013-2014 m. „Premier“ lygos sezono dvikovas, bet tai jam nesutrukdė su 31 įvarčiu tapti rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)