Puolėjas jau išvyko į Montevidėją, kur šiuo metu yra jo šeima.

Savo lyderį praradusi Urugvajaus komanda nepatenkinta tokiu griežtu FIFA verdiktu, tačiau imtis kokių nors protesto akcijų ar tuo labiau boikotuoti aštuntfinalio rungtynių su Kolumbija nežada.

Tai patvirtino Urugvajaus futbolo asociacijos prezidentas Wilmaras Valdezas.

„Ne, net nesvarstome galimybės boikotuoti aštuntfinalio. Urugvajus tęs savo pasirodymą pasaulio čempionate. Turime ir daugiau gerų žaidėjų“, – pareiškė jis.

Urugvajaus ir Kolumbijos futbolininkų akistata vyks šeštadienį nuo 23 val. garsiajame Rio de Žaneiro Marakanos stadione.

DELFI primena, kad ketvirtadienį posėdžiavusi FIFA Disciplinos komisija L. Suarezui už tai, kad įkando varžovui iš Italijos Giorgio Chielliniui, skyrė 9-erių rinktinės rungtynių ir keturių mėnesių apskritai bet kokios su futbolu susijusios veiklos diskvalifikaciją.

Artimiausius keturis mėnesius L. Suarezas neturės teisės net patekti į jokį futbolo stadioną ir net treniruotis su komanda. Be to, jis privalės suploti 100 tūkst. Šveicarijos frankų (284 tūkst. litų) baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)