L. Suarezo elgesį pasaulio futbolo čempionato rungtynėse su Italija tiriantis FIFA drausmės komitetas vietoje futbolininko atsiprašymo sulaukė fantastikos romano vertos gynybos versijos.

Urugvajaus rinktinės puolėjo, kaip įtariama, įkandusio italui Giorgio Chiellini į petį, atstovas pareiškė, kad L. Suarezas nedarė nieko bloga ir pats nuo varžovo nukentėjo dar smarkiau.

„Mes esame įsitikinę, kad tai buvo absoliučiai įprastas žaidimo epizodas. Jei G. Chiellini rodė visiems įbrėžimą ant savo peties, L. Suarezas galėtų parodyti savo beveik išmuštą akį. Jei visi taip darytų, ir kiekvienu atveju būtų pradėtas tyrimas, ateityje reikalai taptų labai komplikuoti“, – dėstė A. Balbi.

Maža to, nebe pirmą kartą dantimis priešininkus atakuojančio futbolininko advokatas atskleidė, kas rūpinasi, kad jo klientas būtų diskvalifikuotas iš Brazilijoje vykstančio turnyro.

„Mes neturime nė mažiausios abejonės, kad visa tai vyksta dėl to, jog kalbame apie L. Suarezą, antra, nes iškrito Italija. Sudaromas didžiulis spaudimas iš Anglijos, Brazilijos ir Italijos, kad jis būtų pašalintas“, – tėškė urugvajietis.

Galbūt ši sąmokslo teorija skamba lyg paprasčiausi kliedesiai, bet keisčiausia tai, jog urugvajiečiams gali bent iš dalies pavykti išsukti savo žvaigždę nuo bausmės. Nors FIFA yra pažadėjusi priimti sprendimą dėl L. Suarezo iki šeštadienį vyksiančio aštuntfinalio susitikimo tarp Urugvajaus ir Kolumbijos, jos atstovai prisipažino negalintys garantuoti, kad apeliaciją pateikęs 27-erių futbolininkas tikrai nebeišbėgtų į aikštę atkrintamosiose varžybose.

Primename, kad skandalingas incidentas tarp L. Suarezo ir G. Chiellini įvyko antradienio dvikovoje tarp Urugvajaus ir Italijos, kurią rezultatu 1:0 laimėję Pietų Amerikos atstovai užėmė antrą vietą D grupėje ir paliko už borto keturiskart planetos čempionus italus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)