Bene drąsiausioms permainos ryžosi Madrido „Real“ (Ispanija) klubo ir Kroatijos rinktinės atakų variklis Luka Modričius. 28-erių saugas nusikirpo savo ilgus plaukus ir aikštę Brazilijoje išbėgo tarsi naujas žmogus.

Luka Modričius (Sipa ir AFP nuotr.)

Įvaizdį pakeitė ir jo tautietis Danijelis Pranjičius. 32-ejų rinktinės senbuvis, atstovaujantis Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) ekipai, anksčiau taip pat nešiojo ilgesnius plaukus, o dabar ant savo galvos paliko tik irokėzišką skiauterę.

Danijelis Pranjičius (AP ir AFP nuotr.)

Jau prasidėjus čempionatui gerbėjus nusprendė nustebinti „Barcelona“ (Ispanija) klubo duetas Brazilijos rinktinėje Neymaras ir Dani Alvesas. 22-ejų puolėjas ir devyneriais metais vyresnis gynėjas prieš antrąsias rungtynes su Meksika nusišviesino savo ševeliūras.

Neymaras (Sipa nuotr.)
Dani Alvesas (AFP nuotr.)

Tuo tarpu aikštėje su komandos draugu vos nesusimušęs Kamerūno rinktinės ir Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija) gynėjas Benoit Assou-Ekotto išsipynė kaseles ir ant galvos pasišiaušė „varnos lizdą“.

Benoit Assou-Ekotto (Reuters ir AFP nuotr.)

Argentiniečių veteranas Martinas Demichelis dabar taip pat pasikeitęs. 33-ejų gynėjas, rungtyniaujantis „Manchester City“ (Anglija) ekipoje, atsisveikino su didžiąją karjeros dalį jį lydėjusiu ilgų plaukų kuodu.

Martinas Demichelis (Reuters ir AFP nuotr.)

Na, o Belgijos komandos saugo Drieso Mertenso tėvas neturėjo kitos išeities kaip tik tarti „sudie“ (ar „iki pasimatymo“) savo ūsams. Su sūnumi jis buvo susilažinęs, kad tai padarys, jei šiam pavyks pasaulio čempionate įmušti įvartį. D. Mertensas pasižymėjo jau pirmose belgų rungtynėse su Alžyru ir vėliau savo rankomis likvidavo tėvui nuo veido jo atributą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)