Vienas labiausiai per dantį traukiamų anglų žaidėjų – Stevenas Gerrardas, bet ne dėl to, kad yra kapitonas. Būtent jis 85 min. netyčia galva atliko rezultatyvų perdavimą Luisui Suarezui, kuris pelnė antrą įvartį ir išplėšė itin svarbią pergalę 2:1 urugvajiečiams. Įdomiausia, kad S. Gerrardas ir L. Suarezas yra komandos draugai FC „Liverpool“ klube.

„Laukiau metų metus, kol Anglija žais kaip Ispanija. Pagaliau tai įvyko“, – ironizuoja vienas internautas.

Memų kūrėjai taip pat demonstruoja savo išmonę.

Nuotraukoje, kurioje matyti, kaip anglai lipa iš Brazilijoje nusileidusio lėktuvo, šio pilotai klausia: „Variklius palikti įjungtus?“

Tuo metu San Paulo tribūnose nufotografuotas Zlatanas Ibrahimovičius, kuris 2013 m. per draugišką mačą su Anglija įmušė fantastišką įvartį per save, kreipiasi į šios rinktinės vartininką: „Nesirūpink Joe Hartai, šiandien aš į aikštę neįbėgsiu“.

Stadione tarp urugvajiečių fanų pastebėti ir škotų gerbėjai su savo šalies vėliavomis, kurie po finalinio švilpuko džiaugėsi kartu su pietų amerikiečiais.

Savo ruožtu dienraštis „The Sun“ guodžia Wayne'o Rooney sūnų Kai, kuris buvo užfiksuotas verkiantis tribūnose.

„Neverk, Kai. Jei Italija šiandien įveiks Kosta Riką... L. Suarezas ir Ko pralaimės Italijai.. o tėtis įmuš du (gal ir daugiau) Kosta Rikai, mes žengsime toliau!“, – ramino laikraštis.

Beje, tai – jau trečia iš eilės anglų nesėkmė planetos pirmenybėse: 2010-ųjų čempionatą jie baigė 1:4 nusileisdami Vokietijai, o 2014 m. turnyrą pradėjo du kartus vienodu rezultatu 1:2 pripažindami Italijos ir Urugvajaus pranašumą.

Paskutinį ir vienintelį kartą pasaulio čempionais anglai tapo beveik prieš pusę amžiaus, 1966-aisiais – metais, kai „Eurovizijos“ nugalėtoja, kaip ir šiemet, tapo Austrija...




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)