Pirmas turas abiems rinktinėms nesusiklostė.

Japonija 1:2 nusileido Dramblio Kaulo Krantui, o gera gynyba kažkada garsėjusi Graikija 0:3 patyrė Kolumbijos sutriuškinimą.

Antrame ture Kolumbija įveikė Dramblio Kaulo Krantą 2:1 ir surinko 6 taškus. Drambliai surinko 3 taškus, o japonai ir graikai - po 1. Kiti kelialapių savininkai paaiškės tik po paskutinio turo.

Tai buvo trečios nulinės lygiosios šiame pasaulio čempinate Brazilijoje. Prieš tai be įvarčių sužaidė Nigerija ir Iranas bei Brazilija ir Meksika.

Japonija mače su Graikija nuo 38-os min. turėjo kiekybinę persvarą, kai už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas Konstantinos Katsouranis, bet jos neišnaudojo.

Rezultatas:

Japonija 0 - 0 Graikija

38' Konstantinos Katsouranis (Graikija) - raudona kortelė

Japonija: Eiji Kawashima, Atsuto Uchida, Yasuyuki Konno, Maya Yoshida, Yuto Nagatomo, Makoto Yamaguchi, Makoto Hasebe (46' Yasuhito Endo), Shinji Okazaki, Keisuke Honda, Yoshito Okubo, Yuya Osako (57' Shinji Kagawa).

Graikija: Orestis Karnezis, Vasilis Torosidis, Sokratis, Kostas Manolas, Jose Holebas, Giannis Maniatis, Konstantinos Katsouranis, Panagiotis Kone (80' Dimitrios Salpingisis), Ioannis Fetfatzidis (41' Georgios Karagounis), Kostas Mitroglou (35' Thoefanis Gekas), Georgios Samaras.

C grupės turnyro lentelė:


1.Kolumbija***22005:1+46
2.D. K. Krantas21013:303
3.Japonija20111:2-11
4.Graikija20110:3-31

*** - pateko į aštuntfinalį

Rungtynių eiga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)