Pirmame savo mače anglai 1:2 neatsilaikė prieš Italiją, o urugvajiečiai 1:3 gavo skaudžią pamoką nuo grupės autsaidere laikytos Kosta Rikos.

Taigi antras pralaimėjimas tiek vieniems, tiek kitiems paliktų tik teorinius šansus dar kaip nors prasibrauti į turnyro aštuntfinalį, rašo portalas sky.com

„Tokiuose turnyruose jei nelaimi, tu iškrenti, o mes nenorime būti eliminuoti. Aš esu ramus. Išanalizavome dvikovą su italais, tačiau dabar esame 100 procentų susikoncentravę ties Urugvajumi.

Visada žinojome, kad bus sunku išeiti iš šios grupės, bet mes padarysime viską, kas mūsų jėgose, kad į kitą etapą žengtų Anglija, o ne Urugvajus“, – kostarikiečius visai pamiršo Roy'us Hodgsonas.

Tuo metu anglų kapitonas Stevenas Gerrardas drąsino jaunesnius rinktinės narius.

„Pakalbėjau su vyrukais ir leidau jiems suprasti, kad iškristi iš pasaulio taurės būna pakankamai skausminga ir mes to tikrai nenorime. Norime pasilikti čia kiek įmanoma ilgiau. Taigi visi jaučia, kad jei mums nepasiseks, vasara bus nekokia“, – paaiškino jis.

Urugvajaus gynybos ramstis D Lugano nežais prieš Angliją

Urugvajaus rinktinės stovykloje liūdnos žinios - susitikimą su Anglija dėl kelio traumos praleis gynybos ramstis Diego Lugano.

33-ejų metų buvęs Paryžiaus „Saint-Germain“ gynėjas visas 90 minučių rungtyniavo prieš Kosta Riką, tačiau treniruotės metu junta didelius kelio skausmus ir turi problemų su sąnariais.

Šią žinią paskelbė oficiali Urugvajaus futbolo federacija. Manoma, kad D. Lugano bus priverstas praleisti ir susitikimą prieš Italiją.

D. Lugano vidurio gynėjo pozicijoje turėtų pakeisti jaunasis Madrido „Atletico“ žaidėjas Jose Maria Gimenezas arba „Liverpool“ gynėjas Sebastianas Coatesas.

Prieš Anglijos rinktine taip pat negalės žaisti dešiniojo krašto gynėjas Maximiliano Pereira, kuris rungtynėse prieš Kosta Riką užsidirbo raudoną kortelę.

Primename, kad žūtbūtinis Anglijos ir Urugvajaus, kurio gretose jau bus Luisas Suarezas, rinktinių mūšis prasidės ketvirtadienį 22 valandą.

Mačui vadovaus ispanas Carlosas Velasco.

Beje, iki šiol bene įsimintiniausia anglų ir urugvajiečių akistata planetos pirmenybėse vyko 1954 m., kai ketvirtfinalyje 4:2 triumfavo pietų amerikiečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)