Pirmą mačą net 1:5 pralaimėjusių Olandijos futbolininkams ispanų santykis po dviejų turų – prasčiausias tarp visų čempionato dalyvių (1:7). Maža to, vienintelį kol kas savo įvartį jie įmušė po labai abejotino 11 metrų baudinio.

Ispanijos vyrams dar liko rungtynės su Australijos atstovais, tačiau net ir pergalės 10:0 atveju jie aukščiau trečios B grupės vietos nebepakils, kadangi olandai ir čiliečiai turi po 6 taškus.

Nenuostabu, kad po tokio gėdingo pasirodymo ispanus skalbia ne tik vietos žiniasklaida, bet ir viso pasaulio internautai, kurie kepa vieną už kitą šmaikštesnius memus.

Juose Ispanijos rinktinės žaidimo stiliui „tiki-taka“ pastatomas antkapis, komanda prilyginama statmenai į dugną smengančiam „Titanikui“, o treneris Vicente del Bosque – iš „Manchester United“ klubo atleistam Davidui Mossui, kuris jame neištempė nė sezono.

Vietoj trofėjaus jiems įteikiamas bilietas namo, Alvaro Negredo šaiposi iš to, kad į Braziliją buvo paimtas ne jis, o Diego Costa, tuo metu pastarasis retoriškai klausia, kiek kartų žaidėjui galima keisti savo pilietybę.

Prisimenamas ir kone visą ispanų gynybą anksčiau cementavęs Carlesas Puyolis, į aikštę taip ir neišbėgęs Davidas Villa. Be to, jiems dar stadione kraunami lagaminai bei įjungiamas televizorius.

Dantį ant ispanų griežia ir lietuviai.

Garsus komikas Paulius Ambrazevičius „facebook“ tinkle pasidalino tokiu palyginimu: „Ispanijos gynyba kiauresnė už Lietuvos sieną ties Pagėgiais“.

Jam antrino ir kiti internautai.

„O puolimas – bedantis kaip ir mano senelis“, – parašė vienas jų.

„Kada žmonės pamatė ispanų gynybą, išrado rėtį!“, – pridūrė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)