„Mes buvome ramūs po nedidelės mūsų klaidos pirmame kėlinyje“, - belgų žodžius cituoja agentūra Reuters. radome naują impulsą. Mes pastebėjome, kad Alžyro futbolininkai vis labiau pavargsta. Per pertrauką mūsų komandos nuotaika buvo slogi, bet aš pasakiau: „Nesijaudinkite, mes dar įmušime ir pakeisime rungtynių eigą“.

Tuo metu pergalingą įvartį įmušęs Belgijos rinktinės saugas Driesas Mertensas, džiaugėsi, kad jam pavyko pradžiuginti visą savo šalį ir stadione buvusią šeimą.

„Viskas puikiai pavyko, nes stadione buvo mano šeima“, - žaidėjo žodžius cituoja RTBF. - Smagu buvo pelnytą įvartį skirti jiems ir savo šaliai - Belgijai. Tai - nepakartojamas jausmas. Kai išeini į aikštę po keitimo ir įmuši įvartį - tai yra puikus scenarijus“.

Pirmo įvarčio autorius Marouane'as Fellaini pabrėžė, kad svarbiausia buvo pergalė.

„Buvo nepaprasta situacija, bet svarbiausia tai pergalė“, - agentūra AFP cituoja belgų saugą. - Pirmame kėlinyje mūsų komanda truputį nervinosi. Mums juk tai pirmas pasaulio čempionatas. po pertraukos ėmėme žaisti daug geriau, sukūrėme pavojingų momentų. Viskas yra normalu. Ar aš jaučiuosi gelbėtoju? Visa rinktinė buvo gelbėtoja. Juk lūžį atliko atsarginių suolelis. Ar Belgija turnyro favoritė? Ne. Tai - Brazilija, kuri žaidžia namuose ir privalo laimėti. O mūsų niekas neslegia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)